Man kunne fristes til at kalde vores aftensmad i dag for fastfood. Det er godt nok ikke hurtigt færdigt, men det er virkelig nemt, og passer sig selv i ovnen det meste af tiden 😉 og så efterlader det et køkken med et minimum af opvask 🙂
Møre og lækre kyllingelår, der har været i ovnen sammen med blomkålen. Enkelt og lækkert 🙂
Ingredienser – 3 personer
1 stort blomkålshoved
lidt olivenolie
ca. 1 dl. barbecuesovs
150 g. groftrevet cheddar
desuden 7-8 kyllingelår
Del blomkålet i store buketter. Læg dem i et fad smurt med olivenolie, og smør også lidt olivenolie ovenpå blomkålsbuketterne.
Hvis du laver kyllingelår til, lægger du dem i den ene side af bagepladen, pensler dem med olivenolie og drysser med salt og peber. De får 20 minutter i ovnen ved 200 grader almindelig ovn.
Når kyllingelårene har fået 20 minutter, sættes fadet med blomkål på bagepladen. Jeg har stanniol under bunden af fadet med kylling. Kun for at holde fadet rent under bunden 😉
Sæt bagepladen i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i 20 minutter.
Efter de 20 minutter tages pladen ud, og blomkålsbuketterne pensles med barbecuesovs og drysses med revet ost.
Sættes tilbage i ovnen i 20 minutter.
Så er der mad 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.