En lækker spicy asiatisk-inspireret marinade.
Jeg har marineret kyllinge-inderfileter i dag, men den er også lækker til svinekød eller store rejer.
Kyllingen har trukket i marinaden i ca. 18 timer.
I dag serveret som fyld til pitabrød sammen med forskelligt grønt.
De er også lækre i en bolle med salat til madpakken.
Jeg har marineret 1½ kg. kylling i dag, så det er en lidt stor portion marinade.
Ingredienser
1 dl. soja
3 spsk. olivenolie
2 spsk. finthakket frisk ingefær
3 fed presset hvidløg
1 tsk. tørrede chiliflager
saft af 1 lime
2 spsk. honning
Alle ingredienser til marinaden blandes. Jeg blander det i den boks, det skal ligge og marinere i.
Kyllingen kommes i marinaden.
Sørg for at alle stykker er dækkede.
Sættes på køl i 18-24 timer.
Kyllingestykkerne lægges på bageplade og steger i ovnen ved 225 grader varmluft i 20 minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.