Skøn sirup med helt ren og lækker lakridssmag. Den er lavet på rørsukker, vand og lakridspulver 🙂
Den skummer noget, når den koges ind. Næste gang vil jeg prøve at koge vand og sukker ind til sirup først, og så røre lakridspulver i til sidst. Det er i småtings-afdelingen, for det er blevet en skøn sirup. Brug den hvor du godt kan lide et dryp skøn lakridssmag. I dag kom det på eftermiddags-snacken, som var ristet rugbrød dyppet i smeltet chokolade – uhmm… det var godt 🙂
Holdbarhed ved jeg ikke rigtig. Jeg har hældt det på et rent skoldet glas og sat det i køleskabet. Tænker et par uger, men sikkert længere 😉
Ingredienser – ca. 1 dl.
1½ dl. vand
100 g. rørsukker
1 spsk. lakridspulver
Kom vand, sukker og lakridspulver i en lille gryde.
Kog igennem under jævnlig omrøring til passende konsistens opnås. Ca. 10 minutter.
Hældes på et rent skoldet glas.
Opbevares på køl.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.