Der har været dejligt vejr også i dag, så jeg har været i haven hele dagen og aftensmaden er derfor en let ret, der er hurtig at lave.
En sommerlig salat i grønne farver. Jeg synes bare, at grønne grønsager er rigtig fine.
Dressingen er der kapers i, så derfor ingen salt. Hvis man ikke bryder sig om kapers, kan de udelades og så kommes der lidt salt i, men jeg synes kapers passer rigtig godt til salaten. Jeg har brugt min balsamiske blommeeddike, som jeg er helt pjattet med til dressinger, men man kan sagtens bruge en anden eddike, man godt kan lide.
Ingredienser salat
babyleafs
frosne grønne bønner
frosne ærter
sugarsnaps
stegt kylling
Ingredienser dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamisk blommeeddike
1 lille glas kapers
Kog bønner, ærter og sugarsnaps et par minutter, og skær bønner og sugar snaps i mindre stykker.
Kom baby leafs på et fad.
Kom bønner, ærter og sugarsnaps over.
Skær kyllingen i mindre stykker og kom på.
Rør dressingen sammen og hæld over.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.