Opskriften er Marion Radoor’s. Jeg har tilføjet citron og vanille. Glassene er skyllet i atamon og hvis man skal gemme marmeladen i længere tid kommes også lidt atamon i (anvisning på flasken). Hvis man ønsker en lidt tykkere marmelade, kan der kommes lidt Melatin i.
Ingredienser
500 g. rabarber, rensede og skåret i små stykker
250 g. blåbær
200 g. sukker
korn af 1 polynesisk vanillestang – eller 2 almindelige
saft af 1 citron
Kom alle ingredienser i en gryde og lad småsimre til frugten er mør og sukkeret er opløst. Kom også den tomme vanillestang i.
Hældes på atamon-skyllede glas. Kom også den tomme vanillestang i, den giver god smag. Lukkes til, køles af og sættes i køleskab.
Hvis man skal gemme marmeladen i længere tid, kommes atamon i når gryden er taget af varmen.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.