Jeg har lavet rabarbersaft sødet med sukker, og det går ikke til Teen på paleo, så jeg har forsøgt mig med at lave en rabarbersaft sødet med stevia, og det er lykkedes ret godt. Jeg har brugt flydende stevia med vaniljesmag.
Det er ikke en saft, der skal fortyndes med vand. Den er drikkeklar. Det er den nemmeste måde at dosere steviaen på. Det er en forholdsvis lille portion, men det er jo bare at gange op.
Den har kort holdbarhed, da den jo er uden sukker. Den opbevares i køleskab, og jeg tænker den kan holde sig i 3-4 dage.
Ingredienser – ca. 6 dl. saft
250 g. rabarber
½ l. vand
20-25 dråber stevia med vaniljesmag
Rabarber koges i vand under låg i 15-20 minutter.
Saften sies og den sødes med stevia. Kom ikke alle dråberne i på en gang, og smag til undervejs.
Køles ned og serveres kold – gerne med isterninger.
Opbevares på køl.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.