Hvis du er vild med Bounty chokoladebarerne, vil du elske disse cookies!
Store cookies, der er sprøde udenpå og seje indeni, og med den skønneste smag af kokos og mælkechokolade 🙂
Sådan en lun cookie med en kop kaffe til. Det er godt!
Ingredienser – 17-18 styk
150 g. brun farin
100 g. rørsukker
100 g. blødt smør
1 æg
200 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
75 g. kokosmel
200 g. mælkechokolade – jeg har brugt Valrhona Jivara
Hak chokoladen groft.
Brun farin, rørsukker og smør kommes i skålen til røremaskinen med spaden og røres i 2-3 minutter. Du kan også bruge elpiskeren.
Ægget kommes i, og der røres i ca. 1 minut.
Mel blandet med bagepulver røres i.
Kokos og mælkechokolade røres i til sidst. Rør kun lige, til det er fordelt i dejen.
Sæt dejen på bageplade med god afstand i mellem. Jeg bruger en lille isske, der rummer ca. ½ dl. Mine cookies vejer ca. 60 gram stykket.
Tryk dem lidt flade.
Bages i en 180 grader varm ovn ved almindelig ovn i 12-15 minutter.
Lad dem ligge på pladen i ca. 5 minutter, inden de lægges til afkøling på en rist.
Opbevares i kagedåse.
Rikke skriver
Hej
Tror du, at de vil smage godt med mørk chokolade (70%) i stedet for mælkechokolade?
kh.
Spisestuen skriver
Jeg tror bestemt, at de også bliver skønne med mørk chokolade.
Hilsen Lene
Judith Olsen skriver
Jeg har lige bagt dem! Jeg puttede kun 50g mørk chokolade i og de smager FANTASTISK