Hvis du er vild med Bounty chokoladebarerne, vil du elske disse cookies!
Store cookies, der er sprøde udenpå og seje indeni, og med den skønneste smag af kokos og mælkechokolade 🙂
Sådan en lun cookie med en kop kaffe til. Det er godt!
Ingredienser – 17-18 styk
150 g. brun farin
100 g. rørsukker
100 g. blødt smør
1 æg
200 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
75 g. kokosmel
200 g. mælkechokolade – jeg har brugt Valrhona Jivara
Hak chokoladen groft.
Brun farin, rørsukker og smør kommes i skålen til røremaskinen med spaden og røres i 2-3 minutter. Du kan også bruge elpiskeren.
Ægget kommes i, og der røres i ca. 1 minut.
Mel blandet med bagepulver røres i.
Kokos og mælkechokolade røres i til sidst. Rør kun lige, til det er fordelt i dejen.
Sæt dejen på bageplade med god afstand i mellem. Jeg bruger en lille isske, der rummer ca. ½ dl. Mine cookies vejer ca. 60 gram stykket.
Tryk dem lidt flade.
Bages i en 180 grader varm ovn ved almindelig ovn i 12-15 minutter.
Lad dem ligge på pladen i ca. 5 minutter, inden de lægges til afkøling på en rist.
Opbevares i kagedåse.
Hej
Tror du, at de vil smage godt med mørk chokolade (70%) i stedet for mælkechokolade?
kh.
Jeg tror bestemt, at de også bliver skønne med mørk chokolade.
Hilsen Lene
Jeg har lige bagt dem! Jeg puttede kun 50g mørk chokolade i og de smager FANTASTISK