Jeg har været til fødselsdag hos en rigtig “slikmund” i dag og havde disse med.
Jeg har set dem flere steder, så jeg er ikke helt klar over, hvor idéen stammer fra, men nemme og super lækre, det er de.
Der bliver jo altid noget smeltet chokolade til overs, når man overtrækker ting, og så er der jo en lejlighed til at lave chokoladenødder. I dag har jeg brugt macadamia nødder – mums!
Ingredienser
1 dåse kondenseret mælk
250 g. kokosmel
2-300 g. god mørk chokolade til overtræk
Kondenseret mælk og kokosmel røres sammen og sættes på køl mindst 1 time. Mit stod på køl i 9 timer.
Form massen til kugler.
Overtræk dem med smeltet mørk chokolade. Temperering af chokolade står der lidt om under hindbærsnitter.
de stammer fra Brasilien, men vi laver bare på en hel andet måde 🙂
Tak for svar 🙂 Det lyder spændende..
Hey lene det der kondenseret mælk kan man købe det i rema ? Mvh tanja
Hej Tanja 🙂
Det kan man 🙂
Hilsen Lene
Hej lene behøver de at stå i køleskabet i 9 timer ? Eller blir de bedst så
Ku lige se der stod 1 time så det gør jeg
Håber du kan lide dem 🙂
Hejsa. Man kan købe kondenseret mælk i 2 str., hvilken er det jeg skal bruge?
Mvh Betina