Lidt let aftensmad hos os i dag 🙂
Sådan en salat ville også være lækker til frokost eller til madpakken.
Super lækre friske danske grønne bønner havde de i Bilka i dag, og dem er jeg ret vild med i en kyllingesalat sammen med ærter og champignon 🙂
Kyllingebrystet har jeg krydret med chili. Her kan du jo krydre med det, du har lyst til 🙂
Ingredienser – 2-3 personer
2 kyllingebryst
2 tsk. chili, salt og friskkværnet peber
200 g. friske grønne bønner
1 lille bakke champignon – 250 gram
100 g. grønne ærter fra frost
hjertesalat – eller andet salat
dressing
2 tsk. sennep
1 tsk. honning
3 spsk. olivenolie
3 spsk. æbleeddike
salt og friskkværnet peber
Kyllingebrystet krydres med chili, salt og peber og brunes i en gryde.
Hæld ½ dl. vand ved, og lad det simre under låg i 1-1½ time. Det bliver super mørt og lækkert.
Brug kyllingekødet lunt eller koldt i salaten.
Bønnerne nippes og skæres i mindre stykker.
Kommes i kogende letsaltet vand, og koger i 3 minutter.
Hæld bønnerne i en sigte og overhæld dem med koldt vand.
Ærterne kommes i en sigte, og overhældes med kogende vand. Det synes jeg, er den nemmeste måde at tø dem op på.
Til dressingen kommes alle ingredienser i en lille skål og piskes sammen.
Anret salaten på et fad eller i en skål. Hæld dressing over ved servering, og vend salaten rundt.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.