Jeg har en del kirsebær på frost, og nogle af dem er endt her i lemonaden. Skøn og frisk drik med dejlig smag af kirsebær.
Jeg har en anden kirsebær lemonade på bloggen, der er uden sukker, og med en lidt anden fremgangsmåde. Den er absolut også lækker, så prøv at kigge forbi Kirsebær lemonade uden sukker.
Jeg har nu ikke problemer med at drikke nok i varmen, men det er rigtig skønt med en frisk lemonade 🙂
Ingredienser
250 g. kirsebær (udstenet vægt)
1 dl. rørsukker – kan erstattes med almindeligt sukker
1 dl. vand
1½ dl. citronsaft (saft af ca. 3 citroner)
5 dl. vand
Kom kirsebær, sukker og 1 dl. vand i en gryde.
Bring det i kog, og kog under låg i 15-20 minutter.
Si blandingen, og tryk saften godt ud af kirsebærrene med bagsiden af en ske.
Køl kirsebærsiruppen ned til køleskabskold.
Bland kirsebærsirup, citronsaft og de sidste 5 dl. vand sammen.
Server kirsebær lemonaden kold og gerne med masser af isterninger i glassene.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.