Kyllingebryst fyldt med hvidløgsost og pakket ind i parmaskinke. Steges i ovnen, så det er både nemt og hurtigt, og så smager det bare vildt godt! 🙂
Jeg har serveret dem med en salat af blandede salatblade, avocado og broccoli. Artiskokcreme ved siden af til dyp 🙂
Du får kun et enkelt billede her, for dagslys er der jo intet af om aftenen på den her årstid, så det er taget i kunstig belysning i køkkenet – og det er altså gys! Suk, hvor jeg glæder mig til godt lys i køkkenet – hele dagen 😉
Ingredienser – 2 portioner
2 kyllingebryst
4 skiver parmaskinke
hvidløgsflødeost
Skær kyllingebrysterne op og smør dem med hvidløgsosten.
Rul dem sammen.
Rul 2 skiver parmaskinke om hver.
Pensl med lidt olivenolie og steg dem i en 200 grader varm ovn ved almindelig ovn i 25-30 minutter.
Mørt og saftigt bliver det.
Hvor ser det bare superlækkert ud. Den skal jeg prøve en af de nærmeste dage. Du er bare så sej, Lene.
Hilsen Hanne