Kyllingebryst fyldt med hvidløgsost og pakket ind i parmaskinke. Steges i ovnen, så det er både nemt og hurtigt, og så smager det bare vildt godt! 🙂
Jeg har serveret dem med en salat af blandede salatblade, avocado og broccoli. Artiskokcreme ved siden af til dyp 🙂
Du får kun et enkelt billede her, for dagslys er der jo intet af om aftenen på den her årstid, så det er taget i kunstig belysning i køkkenet – og det er altså gys! Suk, hvor jeg glæder mig til godt lys i køkkenet – hele dagen 😉
Ingredienser – 2 portioner
2 kyllingebryst
4 skiver parmaskinke
hvidløgsflødeost
Skær kyllingebrysterne op og smør dem med hvidløgsosten.
Rul dem sammen.
Rul 2 skiver parmaskinke om hver.
Pensl med lidt olivenolie og steg dem i en 200 grader varm ovn ved almindelig ovn i 25-30 minutter.
Mørt og saftigt bliver det.
Hanne Jespersen skriver
Hvor ser det bare superlækkert ud. Den skal jeg prøve en af de nærmeste dage. Du er bare så sej, Lene.
Hilsen Hanne