Bløde og lækre snegle, fyldt med lækker pesto og revet cheddarost. Et drys parmesan, inden de kommer i ovnen, giver en super sprød top 🙂
Sneglene er ikke voldsomt store. De passer fint som kuvertbrød til en salat, pastaret, suppe eller andet. De er også skønne i madpakken 🙂
Ingredienser – 24 mindre snegle
dej
25 g. gær
1 dl. lunt vand
100 g. yoghurt naturel
1 æg
½ dl. olivenolie
1 tsk. salt
150 g. rugmel
200 g. hvedemel
fyld
ca. 100 g. pesto
100 g. revet cheddar
drys
ca. 25 g. fintrevet parmesan
Kom alle ingredienser til dejen i røremaskinen.
Ælt dejen godt – gerne omkring 10 minutter – til en blød og klistret dej.
Hæver lunt og tildækket i 1 time.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Jeg drysser med rugmel.
Rul dejen ud i et rektangel på ca. 60 x 40 cm.
Smør dejen med et tyndt lag pesto.
Drys med cheddarost.
Rul sammen på den lange led og skær i 24 stykker.
Læg stykkerne i en form på 25 x 35 cm. Du kan også bare lægge dem lidt tæt på en bageplade.
Efterhæver lunt og tildækket i 45 minutter.
Drys sneglene med fintrevet parmesan.
Bag sneglene i en 220 grader varm ovn ved almindelig ovn i ca. 15 minutter. Hvis du ikke sætter sneglene tæt, skal de kun bage i 12 minutter.
Køl sneglene af i formen på en rist.
Kan man erstatte yougurten til mælk eller vand?
Det ville være optimalt med et andet surmælksprodukt, men både mælk og vand kan bruges i stedet 🙂
I must tell you how this recipe made me smile when I saw it in my inbox. I saw ” snails” and thought…oh no she is making snails. Then I read the recipe.
Oh I do hit the translate button sometimes, just in case I read it wrong. here is the last line
“Cool slugs in the tin on a wire rack.”
See how sometimes the translate feature can be completely wrong! slugs for heaven sake 🙂
Oh my… You made me laugh too 😀
Snails will not be in a recipe on this blog – ever! I promise you 🙂
Have a nice day 🙂
Oh yes, er helt overrumplet over denne lækre pestosnegl. Smager bare sååå godt
Vh Sanne
Kan pesto sneglene fryses ? Jeg skal lave mange til en reception:-)
Mvh Pernille