Pizza med kødbund – det kalder man en meatza 🙂
Jeg fik et glas chili pesto i kurven en dag i Netto, og det har jeg gået lidt og luret på, hvad jeg skulle bruge til. Det er kommet på min meatza sammen med tomat, basilikum og revet cheddar. Det er absolut ikke nogen ringe sammensætning 😉 Haps! en lækker aftensmad i dag.
Jeg har lavet meatza i portionsstørrelse i dag. Kig også gerne forbi “Meatza – kød med kød på”. Her er den lavet i stor udgave 🙂
Salat er lækkert tilbehør til meatza 🙂
Ingredienser – 2-3 personer
500 g. hakket oksekød formet til 3 store flade bøffer
chili pesto
100 g. friske tomater
frisk basilikum
100 g. revet cheddar
Bøfferne steges i ca. 1 minut på hver side på panden ved god varme.
Læg bøfferne på en bageplade.
Kom en god skefuld chili pesto på hver bøf.
Kom tomat og grofthakket basilikum på.
Drys med revet cheddar.
Sættes i en 225 grader varm ovn ved almindelig ovn i ca. 10 minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.