Det må være noget i retning af pasta og ost på dansk 🙂 og jeg kan normalt bedst lide danske betegnelser her på bloggen, men lige her bliver det altså den engelske 😉
En tyk bechamelsovs med masser af hvidløg, virkelig meget ost, chili, bacon og pasta. Det er nogenlunde, hvad retten indeholder, så det er absolut ikke en ret for fedt-, kalorie- eller kulhydratforskrækkede 😉 Det bliver nok heller ikke min yndlingsret, men hyggelig er den bestemt, og den var lige mit bud på forkælelse til teen-pigen i dag 🙂
Server gerne en grøn salat til.
Ingredienser – 4 personer
300 g. tørret pasta
1 pk. bacon – 125 gram
30 g. smør
4 fed hvidløg
1 rød chili
½ dl. hvedemel
½ l. mælk
1/4 tsk. muskatnød
salt og friskkværnet peber
100 g. revet cheddar
100 g. revet mozzarella
50 g. revet parmesan
Bacon steges sprødt i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i 12-15 minutter.
Pastaen koges efter anvisning på pakken.
Hvidløg hakkes fint. Chilien befries for kerner og hakkes fint.
Smelt smørret i en gryde og kom hvidløg og chili i. Steg et par minutter ved ikke for høj varme til hvidløgene er bløde.
Kom hvedemelet i og rør det sammen.
Kom mælken i lidt ad gangen og kog sovsen igennem et par minutter under omrøring. Kom muskatnød i og smag til med salt og peber. Pas på med salt, for både bacon og ost kan være ret salt.
Kom cheddar og mozzarella i og kog sovsen kort igennem.
Bacon skæres i små stykker og røres i sovsen sammen med den kogte pasta.
Hæld i et ovnfast fad og drys med revet parmesan.
Sættes i en 200 grader varm ovn ved almindelig ovn i ca. 25 minutter.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.