Dip eller sovs. Navnet kommer sig ikke så nøje 😉 Det er en tyk lækker ting, man kan dyppe i eller hælde ud over sine grøntsager eller sit kød måske. I dag var jeg rigtig utidig, og brugte det som dyp til en portion pommes frites. Jeg skulle lige hilse og sige, at det ikke er ringe! Et eller andet skulle jeg finde på at servere til mine hjemmelavede skønne pommes frites 🙂
Hvis man hører til dem, der kan lide chips, er det helt klart en mulighed at dyppe dem i en varm ostedip 😉
Jeg har lidt en plan, der involverer blomkål sammen med den varme dip i morgen. Blomkål og ost er bare så skønt sammen, men mere om det i morgen.
Ingredienser
30 g. smør
1 lille løg
1 fed hvidløg
½ rød chili
1 spsk. hvedemel – 1 måleske rummer 15 ml.
2 dl. mælk
200 g. revet cheddar
Løg, hvidløg og rød chili hakkes fint.
Smelt smørret i en gryde og kom løg, hvidløg og chili i.
Lad det stege ved ikke for høj varme til løgene er bløde og gennemsigtige. Det skal ikke brune.
Rør melet i.
Kom mælken i og kog igennem nogle minutter under omrøring.
Kom osten i og kog sovsen kort igennem.
Smag til med salt og peber.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.