Den her pastaret er absolut en favorit-pastaret. Lavet af enkle ingredienser og møglækker er den!
Jeg synes, en god hjemmelavet pasta er et must til retten, sammen med skønne små tomater med masser af smag.
Det er en hurtig ret at lave færdig. Tomat/hvidløgs blandingen tager stort set ikke længere tid at lave på panden, end det tager at koge pastaen 🙂
Her i huset dynges retten til med rigelige mængde revet parmesan 🙂
Ingredienser – 2 personer
1 portion frisk hjemmelavet pasta
250 g. små tomater – jeg har brugt San Marzano
2 store fed hvidløg
1 lille håndfuld basilikum blade
olivenolie
parmesanost – kan erstattes med pecorino
Hak hvidløg fint.
Basilikumblade hakkes groft.
Tomaterne skæres i mindre stykker.
Varm en god sjat olivenolie op på en pande.
Kom hvidløg på og steg et par minutter. De må ikke blive mørke, så bliver de bitre.
Kom tomater og basilikum på.
Retten småkoger nogle få minutter til tomaterne er gennemvarme og lidt bløde.
Hæld den friskkogte og varme pasta ned til tomaterne og vend rundt.
Nyd! og husk at servere med rigeligt fintrevet parmesan 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.