Vi kom hjem fra endnu 14 dages skøn ferie søndag aften. De sidste par dage har jeg passet en træls hovedpine, så ferieindlægget har jeg ikke fået lavet, men derimod en frisk og sommerlækker drik, som lige var, hvad jeg havde lyst til i dag 🙂
Jeg har siet min lemonade, for sådan kan jeg bedst lide den, men det behøver man ikke. Hvor meget honning man ønsker i, er en smagssag. Den smager også fortrinligt uden, men jeg synes, der skal en smule sødme til at fremhæve smagen.
Jeg har brugt cantaloupe melon, for den elsker jeg, men brug endelig en anden melon, du godt kan lide. Hindbærrene er plukket et smukt sted i Jylland, så de kan fint bruges uden at koges først. Hvis du bruger udenlandske hindbær købt på frost, bør du koge dem først.
Ingredienser – ca. ½ liter
½ cantaloupe melon
saft af 1 citron
50 g. frosne hindbær
2 spsk. flydende honning
2½ dl. vand
Skrab kerner ud af melonen. Skræl den og skær den i grove stykker.
Kom alle ingredienser i blenderen.
Blend til helt fin og ensartet konsistens.
Hæld gennem en fin sigte.
Server kold med masser af isterninger.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.