En lille tynd, sprød og lækker småkage. I dag har vi fået dem til is 🙂
Man kan forme sine tuiles ved at lægge dem over noget, lige når de kommer ud af ovnen. De bliver sprøde, når de bliver kolde.
Jeg har lavet nogle af mine krumme, og andre har jeg bare lavet flade og drysset med lidt forskelligt. Jeg har brugt lakridspulver, kanel og hyldeblomst sukker til drys.
Opskriften er som til en “pund til pund kage”. Der er lige meget i af alle ingredienser. Man starter med at veje sine æg, og så skal der samme mængde, mel, sukker og smør i. Mine to æg vejede 118 gram tilsammen 😉
Ingredienser – jeg fik ca. 80 tuiles ud af portionen
2 æg – mine vejede 118 gram tilsammen
118 gram flormelis
118 gram hvedemel
118 gram smør
Smørret smeltes.
Æg røres sammen med flormelis og mel.
Rør den smeltede smør i.
Dejen er nu klar.
Læg dejen på bageplade med en teske.
Bred dejen ud med en palet.
Bages ved 175 grader i ca. 5 minutter. Hold øje med dem. De er færdige, når de er lyst brune i kanten.
Hvis man ønsker at forme dem, gøres det lige når de kommer ud af ovnen.
Hvis man ønsker drys på sine tuiles, kommes det på, inden de kommer i ovnen.
Når de er kolde opbevares de i kagedåse.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.