Proteinrig og skøn mad 🙂 Spinatbøf, spejlæg med chilisovs, tomater, oliven og lidt store kapers på toppen.
Masser af frisk spinat hakkes fint og røres med hakket oksekød, æg og krydderier. Sådan laver man en spinatbøf. Masser af smag og god mæthed 🙂
Ingredienser – 4 bøffer
500 g. hakket oksekød
150 g. frisk spinat
1 æg
1 tsk. tørrede chiliflager
½ tsk. rosmarin
½ tsk. timian
½ tsk. hvidløgspulver (eller 1 fed hvidløg)
Spinaten skylles grundigt og hakkes helt fint i foodprocessor.
Kom krydderier, æg og kød i.
Kør til en sammenhængende fars.
Form til 4 bøffer.
Steges på panden i 6-7 minutter på hver side. Drysses med salt og peber,
Susanne Andersen skriver
Kære Lene
Tak for en fantastisk side. Jeg er rigtig glad for at være stødt helt tilfældigt på den :-).
Jeg har bevæget mig lidt rundt og kigget her og der. Sikken orden og logisk opbygning – lige efter mit hjerte!
Og så ser det oven i købet ud til, at du er et fantastisk menneske, så sejt gået med alle de positive ændringer, du har lavet med dit liv – fortsat held og lykke og
Knus fra
Susanne
Spisestuen skriver
Kære Susanne 🙂
Mange tak for de meget søde og rosende ord. Det er dejligt, at du har fundet min side 🙂
At du kan se orden og logisk opbygning på siden, er jeg lykkelig for. Jeg elsker orden og system i alting 🙂
Kærligst Lene