Den her opskrift har rumsteret i idébanken et stykke tid, og til morgen fik jeg den bikset sammen.
Grapefrugt drysset med kokospalmesukker, der har fået en tur under grillen. Det smager skønt 🙂
Kokospalmesukker smager karamelagtigt og lækkert. Det kan erstattes af brun farin, rørsukker, almindeligt sukker eller honning.
Hvis man er i dessert-afdelingen, kunne de være skønne med en god vaniljeis til 😉
Ingredienser – 1 person
1 grapefrugt
1-2 spsk. kokospalmesukker
Start med at tænde for ovnens grill.
Grapefrugten skæres over. Skær evt. lidt af bunden, så de kan stå lige på bagepladen.
Skær grapefrugt-bådene fri med en skarp kniv.
Drys med kokospalmesukker.
Sæt under grillen i ovnen i ca. 10 minutter.
Lad køle af et par minutter og nyd dem lune.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.