Ristede nødder, der er vendt med lidt olie og krydderier. En sundere snack til fredagshyggen i dag 🙂
Jeg har brugt cashewnødder, men man kan bruge de nødder, man godt kan lide – eller en blanding. Krydderierne kan varieres efter, hvad man lige har lyst til 🙂
Mit første forsøg røg i skraldespanden. Jeg havde forsøgt med en anden fremgangsmåde, og her glemte jeg nødderne i ovnen… tsk.. tsk.. Der var 200 gram blandede nødder. Til forsøg nummer to har jeg brugt 100 gram nødder. Synes det er lidt ærgerligt at stå og hælde nødder i skraldespanden 😉 men de blev heldigvis fine.
Billeder af fremgangsmåde til forsøg nummer to er der ikke, for batteriet var løbet tør for strøm… Jeg har ikke været så heldig i køkkenet i dag, men det færdige resultat er der et par billeder af 🙂
Ingredienser
100 g. cashewnødder
1 tsk. olivenolie
½ tsk. stødt chili
½ tsk. paprika
½ tsk. rosmarin
½ tsk. salt
Nødderne ristes på en tør pande til de dufter og er gyldne.
Hæld dem op i en skål og vend dem med olivenolien.
Drys krydderierne over og vend dem rundt.
Hæld dem ud på et fad eller et stykke bagepapir og lad dem køle af.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.