Butternut squash med lækkert fyld og ost på toppen 🙂 Det er helt igennem en resteret. Dem har jeg ikke mange af på bloggen, for hvis man ikke lige har resterne liggende, kan det være en noget omstændig affære at lave sådan en ret. Den kommer med alligevel, for en rest kødsovs – eller gryderet – og revet ost har man tit i køleskabet. Jeg har rørt lidt hytteost og æg i kødsovsen. Der var et par skiver stegt bacon i køleskabet, så de kom også i.
Jeg lavede gratinerede skiver af butternut i går, og fik det halve af mit græskar tilbage, så det er også en rest. Her kan man sagtens bruge en Hokkaido.
Det er blevet en rigtig skøn ret 🙂 og kan evt. serveres med salat til.
Jeg er sikker på, at en rest kylling i karry også ville være rigtig lækkert fyld 🙂
Ingredienser 1-2 personer
½ butternut squash – med kernerne pillet ud
150 g. kødsovs
2 skefulde hytteost
1 æg
lidt salt og peber
2 skiver stegt bacon
lidt revet ost – jeg har en blanding af parmesan, mozzarella og cheddar
oregano – havde jeg fundet frem, men glemt at komme på 😉
Pensl græskarret udvendigt med olivenolie.
Bag det i 20 minutter i en 200 grader varm ovn – ved almindelig ovn.
Rør kødsovsen sammen med hytteost og æg. Kom lidt salt og peber i. Ikke kønt, men det kommer til at smage godt 😉
Kom “kødsovsen” i det halvbagte græskar og put bacon i mindre stykker i.
Sæt det tilbage i ovnen i 20 minutter.
Kom den revne ost på og drys med oregano (havde jeg glemt).
Sæt det tilbage i ovnen i 20 minutter.
Lad det stå og sætte sig i 5-10 minutter, inden det spises.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.