Skønne sprøde vafler med masser af mandler. Krydret med polynesisk vanilje, kanel og kardemomme. Serveret med Selleberg’s syltede kirsebær, letpisket fløde og en lækker smeltet mørk chokolade – Valrhona Manjari 64% – og ikke et øje er tørt. Det er så lækkert! 🙂
Vaflerne kan fint fryses ned. De varmes kort i ovnen, og så bliver de dejligt sprøde igen.
Ingredienser – 12-13 styk
100 g. mandler
200 g. hvedemel
75 g. honning
1 tsk. bagepulver
2 æg
100 g. smeltet smør
4 dl. mælk – gerne sødmælk
kornene af 1 polynesisk vaniljestang – eller 2 almindelige
2 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
Mandlerne findeles i foodprocessor.
Resten af ingredienserne kommes i, og dejen køres til den er fin og glat. Det tager kun et øjeblik.
Dejen kommes i en skål, og vaflerne bages med det samme.
Vaflerne lægges på en rist indtil servering.
Eva skriver
Ser bare så skøn ud uhm