Her har været lidt stille de sidste dage. Der er ikke produceret så meget, som jeg gerne ville i køkkenet. Min ryg/hofte driller – for at sige det pænt. Det er længe siden sidst. Det var i hvert fald før, jeg blev ædru 😀 Så det er 5 år siden eller mere…
Jeg har sløset med min træning hen over sommeren, og holdt al for meget ferie. Jeg fortryder det nu ikke, for det har altså været hyggeligt og dejligt, men det betaler jeg så for nu.
Jeg har taget nogle dage med rigtig mange timer på langs, og det bliver bedre lige om lidt, er jeg sikker på. Og så starter jeg på min cykel og tager nogle få sæt med vægtene. Stille og roligt skal det nok gå den rigtige vej. Indsprøjtninger har jeg fået før, men jeg er ikke glad for morfinen, der gør mig mærkelig i hovedet, så jeg satser på at klare mig uden.
Hvis jeg var glad for min kontorstol før, så elsker jeg den nu. Den giver perfekt støtte i ryggen, den er højrygget og så kan den tippe, så man kan smække benene op. Den er så god! og det er skønt at kunne sidde ved computeren lidt ind i mellem.
Selv om jeg har været noget begrænset, har vi fået mad alligevel. Det har været nem og hurtig mad og ind i mellem bare rugbrød eller en portion græsk yoghurt med frugt og nødder. I får lidt af det fra de sidste par dage her.
En rest af den ovnbagte laks på rugbrød med sød chilisovs og forårsløg. Og så var der en banan til dessert.
Kylling med Teen’s yndlingstilbehør “salat uden salat”, der består af forskellige rå grøntsager skåret i små stykker – og uden salatblade 😉 Her er det tomat, agurk, peberfrugt, gulerod, majs og pinjekerner.
Resten af kyllingen blev brugt til en kyllingesalat, hvor dressingen er lavet af mayo rørt med finthakket frisk chili, presset hvidløg, lidt sennep og finthakket forårsløg.
Kombineret morgenmad/frokost med smoothie af 1 rød grape, jordbær og ananas. Græsk yoghurt med honningristet nøddeknas, vindruer og tørrede blåbær. Og så lige en donut fersken til – de smager vidunderligt.
Græsk yoghurt – igen – med honningristet nøddeknas, fersken og tørrede blåbær. Vi er ret glade for græsk yoghurt her i familien 🙂
Til aften i går var der hyggemad. Kesoplätter med jordbærcreme af jordbær blendet med lidt piskefløde.
Jeg plejer at lave noget lækkert til hygge fredag aften, men det må vi købe os fra i dag 😉
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.