Efter at have lavet mad efter en stram plan til Teen de sidste mange dage, nyder jeg, at jeg kun skal lave mad til mig selv i dag – når jeg har lyst, og det jeg har lyst til 🙂
Jeg lavede hyldeblomstmousse i eftermiddag, og det var rigtig hyggeligt – og lækkert 😉 – og der var jo gavmilde smagsprøver, så der er ikke den store sult til aften.
Jeg havde en rest kold kylling i køleskabet og lækkert hjemmebagt rugbrød. Jeg har så bikset en hurtig kyllingesalat sammen. Det er måske ikke det smukkeste billede, men smagen er der ikke noget i vejen med.
Dressingen er lavet af et par spiseskefulde god mayo, 1 tsk. sennep, en gavmild mængde finthakket dild og en håndfuld kapers. Det røres sammen og kyllingen vendes i – færdigt 🙂
En tur i bærhimlen til dessert 🙂 Græsk yoghurt med jordbær, hindbær, blåbær og et dryp Selleberg kirsebærsirup – så lækkert.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.