Jeg har lavet brownie nogle gange i denne uge i jagten på den helt perfekte – både i smag og konsistens – og må jeg præsentere et lille stykke at himlen 🙂 Lavet på god chokolade og kakao fra Valrhona, som er min yndlingschokolade – og ikke mindst kakao. En kop varm kakao på Valrhona kakaopulver er så lækker og rund i smagen.
God chokolade og kakao er et must i en kage, hvor chokolade er den primære smagsgiver, og man kan smage forskel! Det her er ikke en kage, det er ren kærlighed <3
Her serveret med jordbær og vanilleis.
Ingredienser
100 g. god mørk chokolade 70% – jeg har brugt Valrhona Guanaja 70%
75 g. smør
2 æg
200 g. sukker
40 g. mel
3 spsk. god kakao
Smør og chokolade smeltes sammen over vandbad.
Æg og sukker piskes godt.
Smør/chokoladeblandingen vendes i æggemassen.
Mel og kakao blandes, sigtes i dejen og vendes i.
Kommes i en 20 x 20 cm. form.
Bages ved 180 grader i 20 minutter.
Afkøles i formen på en rist.
Pakkes ind i husholdningsfilm og serveres bedst dagen efter, men den er også lækker samme dag, den er bagt.
Hvor ser den lækker ud! Den vil jeg bage i morgen.
Anbefaler du, at sætte den på køl til dagen efter, eller trives den bedst på køkkenbordet?
Mange glade hilsner og tak for en fantastisk blog!
Mette
Mange tak Mette 🙂
Den skal helst på køl, synes jeg. Det er lidt en smagssag. Den kan godt stå på køkkenbordet, så får du en lidt blødere kage. På køl bliver den fastere i det.
Hilsen Lene
Tak Lene,
Den vil jeg glæde mig meget til 😀
Hvor mange personer eg kagen til og hvilke mål har formen ?
Som der står i opskriften, måler formen 20 x 20 cm. 😉
Det er en smagssag, hvor mange stykker, man synes der bliver. Jeg synes, det passer med 9 stykker.
Hilsen Lene
Hej Lene
Er den fryseegnet?
Hilsen Lotte