Jeg har lavet brownie nogle gange i denne uge i jagten på den helt perfekte – både i smag og konsistens – og må jeg præsentere et lille stykke at himlen 🙂 Lavet på god chokolade og kakao fra Valrhona, som er min yndlingschokolade – og ikke mindst kakao. En kop varm kakao på Valrhona kakaopulver er så lækker og rund i smagen.
God chokolade og kakao er et must i en kage, hvor chokolade er den primære smagsgiver, og man kan smage forskel! Det her er ikke en kage, det er ren kærlighed <3
Her serveret med jordbær og vanilleis.
Ingredienser
100 g. god mørk chokolade 70% – jeg har brugt Valrhona Guanaja 70%
75 g. smør
2 æg
200 g. sukker
40 g. mel
3 spsk. god kakao
Smør og chokolade smeltes sammen over vandbad.
Æg og sukker piskes godt.
Smør/chokoladeblandingen vendes i æggemassen.
Mel og kakao blandes, sigtes i dejen og vendes i.
Kommes i en 20 x 20 cm. form.
Bages ved 180 grader i 20 minutter.
Afkøles i formen på en rist.
Pakkes ind i husholdningsfilm og serveres bedst dagen efter, men den er også lækker samme dag, den er bagt.
Mette skriver
Hvor ser den lækker ud! Den vil jeg bage i morgen.
Anbefaler du, at sætte den på køl til dagen efter, eller trives den bedst på køkkenbordet?
Mange glade hilsner og tak for en fantastisk blog!
Mette
Spisestuen skriver
Mange tak Mette 🙂
Den skal helst på køl, synes jeg. Det er lidt en smagssag. Den kan godt stå på køkkenbordet, så får du en lidt blødere kage. På køl bliver den fastere i det.
Hilsen Lene
Mette skriver
Tak Lene,
Den vil jeg glæde mig meget til 😀
Pia Dahl skriver
Hvor mange personer eg kagen til og hvilke mål har formen ?
Spisestuen skriver
Som der står i opskriften, måler formen 20 x 20 cm. 😉
Det er en smagssag, hvor mange stykker, man synes der bliver. Jeg synes, det passer med 9 stykker.
Hilsen Lene
Lotte skriver
Hej Lene
Er den fryseegnet?
Hilsen Lotte