Ja, jeg elsker stadig grønne grønsager 😉 De smager godt, og jeg synes, at de er vildt pæne 🙂
Aftensmad i dag er kylling med ærtemos og dampede bønner og sugarsnaps – sommerligt og lækkert.
Kyllingen er stegt nogle minutter på hver side på en pande. Så er der kommet et par skefulde vand i panden, låg på og så simrer det en times tid. Det er favorit-måden at tilberede kylling på her i huset.
Ærtemosen består af ærter, der er dampet møre (få minutter) i en smule vand. Så tilsættes lidt frisk mynte. En stavblender i og man får den fineste mos. Konsistensen reguleres med hvidløgsost, og mosen smages til med salt og peber.
Bønnerne (friske) er kogt 5 minutter først, så kommes sugarsnaps i og koger med 1 minut.
Nem og hurtig mad, der smager fantastisk.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.