Det er ferie, og vi skal hygge, så jeg har lavet lidt guf i dag til de næste dage.
Jeg har bagt chokolademuffins uden mel og hvidt sukker, og de er altså gode. Svampede og bløde og smager vidunderligt. Den opskrift er jeg så glad for og stolt af. Jeg plejer at søde dem med honning, men i dag har jeg sødet dem med kokospalmesukker, og det er noget så lækkert! Det søder i samme forhold som sukker, men det er lækkert og rundt i smagen – en smule karamelagtigt.
De har fået lidt smeltet mørk chokolade og frysetørrede hindbær på toppen. Jeg elsker, når velsmag og sundhed bare falder i hak 🙂
Jeg har også lavet en portion lakridsmandler. I dag har jeg brugt både fint og lidt grovere lakridspulver. Hvis man kan lide lakrids, er lakridsmandler simpelthen et must. De er lynhurtige og nemme at lave 🙂
Jeg har bagt stenalderbrød. I dag er der kommet mandler, hasselnødder, paranødder, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner i. Nødderne og græskarkernerne har fået en tur i foodprocessoren først. Jeg synes stenalderbrødet er allerbedst til ost, men det er også fint til pålæg.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.