Desserten til vores julefrokost i år var pærer belle helene. Lækker hjemmelavet vanilleis med syltede pærer og chokoladesovs. Det var en dessert, der faldt i alles smag. Mit skønne lille barnebarn var med i køkkenet og prøvesmagte det hele <3
Chokoladesovsen er tynd i det, når den er varm, men bliver tykkere, når den køler ned. Det havde vi så ikke tid til at vente på. Den smager fantastisk og er kun lavet af god chokolade og piskefløde. Jeg kom et lille drys kanel i, det synes jeg passer godt til.
Det er en lækker lille ting med stort potentiale <3
Processen er simpel. Der er heller ikke mange billeder, for hyggen med den lille tut var vigtigere.
Hvis man er heldig, har man sådan en lille hjælper med, som er villig til at smage på det hele <3
Men man tager 250 g. god chokolade og kommer i en skål. Kommer evt. et lille drys kanel på – ca. ½ tsk. Jeg har brugt Valrhona 66% Caraibe – så lækkert.
Varmer ½ l. piskefløde op – det skal ikke koge.
Hælder over chokoladen og rører til det er opløst.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.