Hakkebøfferne af gris har jeg lavet før. Jeg er ret vild med dem, men nok mest fordi, jeg elsker peberrod og kapers.
Jeg har lavet en frisk grønkålssalat til og havde egentlig også ovnbagte rodfrugter i tankerne, men er ikke så sulten i dag, så det blev ved salaten. Det er næsten ikke til at lave en opskrift på salat, så ingredienserne er bare listet op og ment som inspiration.
Ingredienser grønkålssalat
hjertesalat – eller romaine, iceberg eller hvad man godt kan lidt
friske grønkålsstilke
rød peber
appelsiner
forårsløg
Som dressing har jeg “presset” resten af appelsinen, når fileterne er skåret fra, ud over salaten og så dryppet til sidst med lidt god olivenolie.
Jeg fastede jo i går, så første måltid her til morgen var jeg lidt spændt på. De andre gange har det udløst hjertebanken, når jeg har spist fedt og protein om morgenen, så til morgen lavede jeg min sædvanlige morgensmoothie af 1 rød grape, 100 g. blåbær (3 blåbærcubes) og en skefuld rødbedekrystaller. Jeg spiste også tre kesoplätter med peanutbutter og appelsin, og se det var noget systemet godt kunne lide. Normalt er smoothien det eneste jeg får om morgenen, og det har kroppen det rigtig godt med, men efter en fastedag synes jeg, at der skal lidt mere ned.
Jeg har bagt en portion grønsags sandwichboller i dag. Der er givet lidt væk som smagsprøver og så er resten kommet på frost.
Så pønser jeg lidt på et indlæg om kokosolie. Lækkert produkt med mange anvendelsesmuligheder.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.