I får lige en lille opdatering og et billede af dagens chokoladeindkøb. Posten kommer glædestrålende med min pakke: “Uh, du skal da have chokolade”… Ja, det skal jeg nemlig, og det dufter allerede før pakken er åbnet.
Jeg har ellers hamstret en del plader Toms “ren chokolade” 77% til at komme i kager og cookies. Der synes jeg måske, at den noget dyrere chokolade ikke altid er nødvendig. Og Toms pladerne indeholder kun kakaosmør, kakaopulver, vanille og sukker, så det er som det skal være. Ikke noget kunstig smag og vegetabilsk fedt, men chokoladen fra Callebaut og Valhrona er altså bedre. Det smager helt eminent lækkert, og det bør man bruge, når chokolade er en primær smagsgiver.
Jeg har handlet hos emilschokolade.dk, og det er en fantastisk forretning, der har alt chokolade, hjertet begærer. Jeg har ud over chokoladen, også købt Summerbird nougat, så kan man godt glemme billig supermarkeds-nougat, når man har smagt den. Lakridsmandlerne er også fra Summerbird og moccabønner fra Valhrona, og dem har jeg nok en veninde, der skal smage lidt på til en kop kaffe.
Der kommer altid en lille håndskreven hilsen med pakken, og jeg er altså nem, for det falder jeg for. Jeg elsker det, sammen med et brev lækkert te og et stykke chokolade, så er jeg solgt.
Letten skriver
Jeg har kigget på Emils hjemmeside, men der er jo så meget.
Hvad skal jeg, som nybegynder (jeg plejer bare at købe den billige i Netto) starte med at købe af chokolade hvis jeg sådn lige skal lave en begynderkage????? Måske bruge det til lidt overtræk o.s.v.?
Spisestuen skriver
Valrhona Manjari 64% er fantastisk både til overtræk og til kage 🙂
Mælkechokoladen Jivara 40% fra Valrhona, hvis du skulle bruge sådan en.
Callebaut’s mørke chokolade 58% er også fantastisk og kommer i fine små chokoladeknapper, der gør den perfekt, hvor du vil have stykker af chokolade i dit bagværk. Callebaut laver også en hvid chokolade i små knapper.
God fornøjelse med din shopping hos Emil. Det er en fantastisk netbiks at handle i.
Hilsen Lene
Letten skriver
Tusind tak.