Quinoa er små frø pakket med god næring. Læs mere om quinoa i Helsenyt.
De er super lækre at komme i salater, supper eller som erstatning for ris, og så tænkte jeg, at det kunne være, at man også kunne komme dem i pandekager, og det kan man da. Lækre pandekager med højt proteinindhold, og så smager de bare godt. Jeg har kommet kanel i mine i dag. Det kan man jo vælge at skifte ud med vanille, kardemomme eller hvad man godt kan lide i sine pandekager. Hvis man bruger dem til morgenmad, kan man fint koge quinoa om aftenen og sætte på køl, til det skal bruges.
Jeg kom lidt peanutbutter og ahornsirup på mine, men de ville også være lækre med et dryp honning og lidt frisk frugt, tænker jeg. Det ville der også være kommet et bedre billede ud af, men selv om det måske ser lidt kedeligt ud, smager det fantastisk.
Ingredienser
1 dl. quinoa
2 æg
2 spsk. skyr
1 tsk. kanel
1 tsk. fiberHUSK
Quinoa skylles grundigt og koges efter anvisning på pakken – ca. 15 minutter. Pas på ikke at koge dem for længe, så er de ikke så spændende.
Vandet hældes fra og de køles ned.
Pisk æg, skyr, kanel og fiberHUSK sammen.
Rør quinoa i.
Lad dejen hvile i 10 minutter, inden de steges på panden.
Steg dem 3-4 minutter på hver side i lidt kokosolie eller smør.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.