Jeg elsker rødkåls salat. Det er friskt og lækkert. Man kan jo fint bruge det som tilbehør, men jeg synes det er allerbedst som et lille mellemmåltid for sig selv, når man har lyst til lidt lækkert.
Ingredienser
et kvart rødkål
3 appelsiner
2 spsk. flydende honning
topping:
valnødder
rosiner
Skær rødkålen i tynde strimler og kom dem i en skål.
Skær appelsinerne ud i fileter og pres resten af appelsinen ud over rødkålen.
Vend honning og appelsinfileterne i rødkålen. Skålen dækkes og sættes på køl og trækker – gerne nogle timer.
Vend valnødder og rosiner i ved servering.
Else Bundesen skriver
Jeg er dog så overmåde glad og tilfreds med at være blevet inviteret indenfor i ‘Spisestuen’
Else
Spisestuen skriver
Det er rigtig dejligt at høre Else 🙂 Hyggeligt at du er her.
Hilsen Lene