Jeg plejer at lave gulerodsmuffins med mandler og banan. Der var ikke nogen af delene i dag, så jeg har lavet en ny variant med paranødder og sødet med dadler. De skal have en opskrift for sig selv, for de er blevet super lækre.
Kokosfiber har en lidt sødlig smag og passer godt i søde ting. Man kan erstatte det med fiberHUSK i lidt mindre mængde.
De skal bruges til lidt lækkert i Emmas madpakke i denne uge, men er også fine til morgenmad sammen med lidt frisk frugt eller som mellemmåltid… Eller bare i stedet for almindelig kage.
Ingredienser – 12 styk
250 g. gulerødder – renset vægt
200 g. paranødder
1 dl. solsikkekerner
150 g. dadler
2 spsk. kokosfiber – kan erstattes af 1 spsk. fiberHUSK
1 spsk. kanel
2 tsk. vanillesukker – erstattes gerne af 1 tsk. vanillepulver, så er de paleo-venlige 😉
2 tsk. bagepulver
4 æg
Gulerødderne rives fint.
Kom paranødder i foodprocessoren og kør til de er helt findelt.
Kom dadler i og kør til de er helt findelt.
Kom resten af ingredienserne i og kør til dejen er fin og ensartet. Det tager et par minutter.
Fordel dejen i 12 muffinsforme. De kan fyldes til kanten.
Bages i 20 minutter ved 200 grader.
Afkøles på rist.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.