Jeg er ret glad for at sætte grønne grønsager sammen. Det skaber ro og harmoni på en tallerken, synes jeg, og så blev det faktisk en helt pæn ret, og det er altså vigtigt.
Det var egentlig ikke meningen, at jeg ville lave en opskrift på den, bare lægge den op som inspiration, men det har jeg så gjort alligevel.
Jeg har indledt en mission, der går ud på at rydde lidt ud i fryseren. Den er proppet. Så i dag har jeg da fået brugt lidt af det 😉 Bortset fra porrer er det en “frost-ret”.
Ingredienser – 1 person
150 g. rejer fra frost
2 porrer
50 g. frosne grønne bønner
50 g. ærter
50 g. edamame bønner
1 spsk. gul karrypasta. Her kan man sagtens bruge en grøn eller rød.
2 tsk. mirin
saltes med shoyu, tamari eller soja
chilisovs til at komme på den færdige ret
kokosolie til at stege i
Snit porrerne og skær de grønne bønner ud i mindre stykker.
Varm woken op og kom lidt kokosolie i. Kom karrypasta i og steg det igennem et par minutter.
Kom rejer og mirin i og kog til væden næsten er væk.
Kom porrer og resten af grønsagerne i.
Kog igennem til porrerne er faldet lidt sammen og de frosne grønsager er gennemvarme.
Smag til med shoyu.
Kom chilisovs på, når retten er kommet på tallerkenen.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.