I morgen er der dømt venindehygge. Der skal snakkes og drikkes kaffe, og så skal vi også have lidt lækkert. Vi skal blandet andet have disse cookies med chokolade og nødder.
Jeg har brugt Valhrona’s “les perles”.. Lækre små chokoladeperler af ren chokolade. De skal så bare i dejen, som de er.
I den størrelse, jeg har lavet kagerne, bliver der 25 styk af portionen.
Ingredienser
150 g. brun farin
100 g. kokosolie
1 æg
150 g. boghvedemel
2 tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
100 g. grofthakket god mørk chokolade
100 g. hasselnødder
Brun farin, æg og kokosolie piskes sammen.
Hak nødder og chokolade groft. Bland boghvedemel med vanillesukker og bagepulver.
Rør melblandingen i.
Vend nødder og chokolade i.
Sæt dejen på plade med to skeer i valnøddestore klatter og tryk dem lidt flade.
Bages ca. 15 minutter ved 175 grader.
Afkøler på rist.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.