Retten er vel nærmest en “brød-løs” tærte.
Jeg havde noget Puck-ost, og det smager godt på. Ellers bruger man den ost, man kan lide, og måske i mindre mængde, end jeg kommer på 😉
I dag blev det aftensmaden uden noget til, men man kunne sagtens servere en salat og noget godt brød til.
Ingredienser
200 g. frossen helbladet spinat
200 g. rensede champignoner skåret i små stykker (1 lille bakke)
1 finthakket fed hvidløg
3 let sammenpiskede æg
200 g. friske tomater
150 g. puck ost – eller feta
Champignon steges i lidt olivenolie på en pande. Hvidløg ristes lidt med til sidst.
Spinat kommes på panden. Der skrues ned for varmen og lægges låg på.
Dampes til spinaten er tøet og gennemvarm.
Kom spinatmassen i en skål og lad den køle en smule af.
Rør æg i og hæld massen i et ildfast fad. Jeg har brugt et tærtefad på 20 cm. i diameter.
Dæk med tomatskiver og smuldr osten over.
Sættes i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.