Mit første forsøg på farseret blomkål, og det blev helt godt 🙂
Vi var otte til aftensmad, så en lidt stor portion, og der er ikke meget tilbage 🙂
Vi fik kold kartoffelsalat til.
Ingredienser
1½ kg. hakket magert svinekød
3 groftrevne løg
3 æg
1 dl. mælk
6 spsk. mel – kan erstattes af 2 spsk. HUSK, så er et en paleo-venlig opskrift
3 tsk. salt
friskkværnet peber
4 pk. bacon à 150 gram
2 blomkål
Blomkålen koges 3-5 min. Tages op og drypper af.
Alle ingredienser til farsen kommes i røremaskinen.
Farsen røres godt. Kommes i en skål. Dækkes med film og sættes på køl en times tid.
Blomkålene dækkes med farsen.
Dæk med bacon.
Bages i ovnen i 1 time ved 200 grader.
Vil bare sige at det er en super opskrift. Vi prøvede den i dag og var meget tilfredse. Det må kunne gøres også med andre grønsager? 🙂 Tak for inspirationen 😉
Hej Nadja 🙂
Tak for dejlig feedback 🙂
Andre grøntsager kan man sagtens lege med at pakke ind. Jeg har ikke prøvet det, men har hørt om hel broccoli og porrer i mindre stykker i hver sin lille pakke.
Hilsen Lene
Den smagte rigtigt god
Dejligt at høre 🙂
Gode opskrifter der ikke er kedelig tak for det
Bent.
Smagte rigtig dejligt, jeg havde vist ikke kogt blomkålen længe nok, så det var lidt hårdt