Mit første forsøg på farseret blomkål, og det blev helt godt 🙂
Vi var otte til aftensmad, så en lidt stor portion, og der er ikke meget tilbage 🙂
Vi fik kold kartoffelsalat til.
Ingredienser
1½ kg. hakket magert svinekød
3 groftrevne løg
3 æg
1 dl. mælk
6 spsk. mel – kan erstattes af 2 spsk. HUSK, så er et en paleo-venlig opskrift
3 tsk. salt
friskkværnet peber
4 pk. bacon à 150 gram
2 blomkål
Blomkålen koges 3-5 min. Tages op og drypper af.
Alle ingredienser til farsen kommes i røremaskinen.
Farsen røres godt. Kommes i en skål. Dækkes med film og sættes på køl en times tid.
Blomkålene dækkes med farsen.
Dæk med bacon.
Bages i ovnen i 1 time ved 200 grader.
nadja skriver
Vil bare sige at det er en super opskrift. Vi prøvede den i dag og var meget tilfredse. Det må kunne gøres også med andre grønsager? 🙂 Tak for inspirationen 😉
Spisestuen skriver
Hej Nadja 🙂
Tak for dejlig feedback 🙂
Andre grøntsager kan man sagtens lege med at pakke ind. Jeg har ikke prøvet det, men har hørt om hel broccoli og porrer i mindre stykker i hver sin lille pakke.
Hilsen Lene
katarzyna skriver
Den smagte rigtigt god
Spisestuen skriver
Dejligt at høre 🙂
Bent nielsen skriver
Gode opskrifter der ikke er kedelig tak for det
Bent.
Birthe Pedersen skriver
Smagte rigtig dejligt, jeg havde vist ikke kogt blomkålen længe nok, så det var lidt hårdt