Gulerødder og broccoli kan sagtens skiftes ud med, hvad man har i køleskabet og spelt kunne være en rest fra dagen før.
Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
3 gulerødder
400 g. tomater
100 g. broccoli
200 g. edamamebønner
1 tsk. oregano
revet skal af ½ citron
salt og peber
150 g. perlespelt
Spelt koges efter anvisning på posen og grønsagerne snittes fint. Citronen rives.
Løg og hvidløg svitses et par minutter i olivenolie.
Gulerødder tilsættes og svitses med et par minutter.
Tomater og oregano tilsættes og der lægges låg på. Småsimrer i 5 minutter.
Tilsæt broccoli. Læg låg på og lad småsimre 2 minutter.
Tilsæt perlespelt, edamamebønner og citronskal og varm retten godt igennem.
Krydr med salt og peber.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.