Protein pandekager. Nemme at lave. Nemme at vende på panden, og så er de glutenfri og der er stort set ikke sukker i.
I dag med blåbærsylt, men er lækre med friske bær eller banan.. eller uden noget som hurtig snack.. eller i madpakken…
De smager syndigt godt 🙂
De ryger på frost, og så er der til lækker morgenmad et par dage i næste uge, når der er ferie.
Fordeling i gram på protein/kulhydrat/fedt: 16/5/6 gram pr. 100 gram.
Energifordeling i %: 48/12/40%
Ingredienser
250 g. hytteost
4 æg
25 g. kokosfiber
35 g. proteinpulver med vanillesmag
1 tsk. vanillesukker – hvis vanillesukker erstattes af ½ tsk. vanillepulver, er de paleo-venlige
1 tsk. bagepulver
Alle ingredienser kommes i foodprocessor eller blender.
Kør til en ensartet dej. Kom den i en skål og lad den hvile i 10 minutter.
Steges i lidt kokosolie i ca. 5 minutter på hver side på panden.
Carina Dühr skriver
Hej Lene Du bruger ofte proteinpulver – noget bestemt mærke eller …? Der findes jo et hav af den slags på markedet.:-) Carina
Spisestuen skriver
Hej Carina.Jeg køber proteinpulver hos bodylab.dk – http://www.bodylab.dk/shop/frontpage.html – De har gode produkter til rimelige penge.Hilsen Lene
Kamilla øland skriver
Hvor mange bliver der ud af en portion?