Det er vel nærmest en blanding af en hakkebøf og en karbonade, og så elsker jeg bare peberrod og kapers. Man kunne godt panere dem, men jeg kan bedst lide dem uden.
I dag serveret med en rest nye kartofler, der er blevet vendt i lidt olie og har været i ovnen en halv times tid, så de er gyldne og sprøde, rødbeder og så en kold sovs på creme fraiche.
Ingredienser
500 g. hakket magert grisekød
1 æg
1 lille finthakket løg
1 lille glas kapers
2-3 spsk. revet peberrod
Friskkværnet peber
Ælt kødet med æg, løg, kapers og peberrod. Det er nemmest med fingrene.
Formes til bøffer og krydres med peber. Hvis man er glad for salt, skal det også på, men vær lidt varsom, for kapers er jo ret salte.
Steg dem på en varm pande i olie og smør 7-8 minutter på hver side.
Tanja skriver
Hej Lene hvordan får du din råstegte kartofler så fine og sprøde mine blir simpelthen så bløde og smattet. Jeg bruger altid varmluft er det derfor ? Mvh tanja
Spisestuen skriver
Hej Tanja 🙂
Dem jeg lavede til “hakkebøfferne” her var af en rest kogte kartofler, der var vendt med olie og så fik de ½ time ved 180 grader varmluft.
Ellers laver jeg tit kartofler i ovnen af rå kartofler, der skæres over og vendes med olivenolie. Bredes ud på bageplade og kommer i en 220 grader varm ovn i ca. 45 minutter ved almindelig ovn, så bliver de fint sprøde.
Hilsen Lene