Uhmm… citronfromage på frost 🙂 En lidt anderledes måde at lave en is på, da det jo nærmest er fromage (bare uden husblas) og så frosset ned. Knap så omstændigt som at lave en varm creme, der skal køles ned, og den er altså bare god 🙂
Ingredienser
4 æggeblommer
75 g. sukker
1/4 l. piskefløde
skal og saft af 1 citron
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt og tykt.
Pisk fløden til let skum og vend den forsigtigt i.
Vend citronskal og -saft i.
Køres på ismaskine. Cremen fylder i starten hele ismaskinens skål, men den krymper lidt, så det kan sagtens køres.
Den vil jeg prøve til et af lagene i en islagkage.
Det lyder rigtig lækkert 🙂
Halløj Til hvor mange personer vil du sige denne opskrift er til..?
Mvh Joy
Jeg ville synes, at der er til 4 personer.
Hilsen Lene
Alletiders – skal nemlig lave til 12 personer..
Lavede dine æbleskiver igår – de er skønne og fik sååå meget ros for dem.
Glædelig jul til dig..
Joy
Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂
Også en skøn jul til dig.
Hilsen Lene
Har netop lavet din lækre citron is – manglede lidt sødt til afslutning på den traditionelle påske middag med lammekølle og flødekartofler. Hold da helt op – den is var bare SÅ lækker og SÅ enkel at lave! Min familie er absolut ikke til citronfromage, som jeg elsker, men med denne lækre is var alle tilfredse. Også en god afslutning på en middag der er til den fede side. Tak for en god og enkel opskrift!