Denne chokoladekage er uden æg, og det kan måske lyde lidt spøjst, men den har en rigtig lækker konsistens og god kakao-smag, så prøv den 🙂
I dag blev den serveret med bananis, men den er også lækker toppet med chokolade-ganache.
Ingredienser
200 g. hvedemel
200 g. sukker
25 g. kakao
2 tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1/4 tsk. fint salt
75 g. smeltet smør
2½ dl. varmt vand
Rør alle tørre ingredienser godt sammen.
Kom det smeltede smør og vandet i. Jeg smelter smørret og kommer vandet i og varmer blandingen godt igennem. Hæld det i og rør hurtigt dejen sammen. Det skal gå pænt stærkt, så det nåede jeg ikke lige at få et billede af 😉
Hæld dejen op i en springform.
Bages i ca. 30 min. ved 180 grader.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.