Det var en temmelig stor portion, der blev lavet i dag.
Til 4 pers. vil det være passende at halvere opskriften.
Ingredienser
2 agurker i tynde skiver
2 spsk. fint salt
marinade
4 dl. eddike
4 dl. sukker
2 laurbærblade
friskkværnet peber
1 lille fintsnittet løg
Start med at blande ingredienserne til marinaden. Rør lidt en gang i mellem, så er det slet ikke så besværligt at få opløst sukkeret.
Skær agurk i tynde skiver. Læg dem i et dørslag eller en si og drys med salt. Sørg for det er blandet godt rundt. Lad dem trække 10-20 minutter.
Skyl agurkeskiverne og tryk dem fri for vand.
Hæld lagen over agurkeskiverne og stil på køl. Lad gerne trække 1 dag inden servering.
Mmmmm den opskrift er nem at gå til og smager skønt.
Hvor længe kan agurkesalaten holde sig?
Det har jeg ikke testet, men jeg ville bruge det indenfor 1 uge.
Hilsen Lene