Porrer pakket ind i frikadellefars, og så er hele herligheden pakket ind i bacon. Det blev ret godt! 🙂
Jeg bruger en helt almindelig frikadellefars. Det er vigtigt, at farsen er lidt fast i det, så hold evt. lidt væske tilbage.
Jeg har valgt at pakke hele porrer ind, og så skære dem i mindre stykker, når de er stegt. Man kan også skære porrerne i mindre stykker, pakke dem ind i farsen, og så bare stege dem på panden uden bacon om. Porrerne skal koges lidt først – uanset om du vælger de hele porrer, eller om du skærer dem i mindre stykker.
Jeg serverede dem med smørdampet spidskål og broccolimos.
Ingredienser – 4 personer
frikadellefars af 500 g. hakket svinekød
4 porrer – mine er kogt på billedet 😉
ca. 24 skiver bacon
Porrerne er kogt i 2-3 minutter i letsaltet vand. Herefter dryppes de godt af.
Læg et stykke bagepapir på bordet, og læg ca. 6 baconskiver tæt ved siden af hinanden. Det skal passe nogenlunde med længden på porren.
Fordel en fjerdedel af frikadellefarsen over baconskiverne. Det skal dække ca. det halve. Hvis dine porrer er meget tykke, skal farsstykket være bredere.
Læg en porre på midten af farsen.
Rul farsen sammen om porrerne. Brug bagepapiret, så går det næsten af sig selv.
Læg de farserede porrer på en bageplade.
Sættes i en 200 grader varm ovn ved varmluft i ca. 25 minutter.
Anne-Marie skriver
Det ser så dejligt let ud med din metode. Den skal prøves meget snart. Tusind tak for inspirationen.
Kh.
Anne-Marie
Mette skriver
Du er for sej.. Savlet over dine retter, hver og en!
Håber 2017 bliver et fantastisk år for dig
A. Knudsen skriver
Den ret er simpelthen så lækker, og nem oven i købet tusind tak for den!!!!!
Susanne skriver
Det må da prøves
Anne skriver
Læs om Lenes skæbne, før I skriver mere. RIP Lene.
Peter Buch skriver
Hvor længe skal de steges ? Frikadellefarsen skal jo være gennesstegt
Sandra kristoffersen skriver
Di skal Serge 15 min så blev di rigtig god