Jeg elsker bearnaisesovs – koldt og varmt 🙂 – så da min tvilling fortalte, hvordan hun laver kold kartoffelsalat, blev jeg altså nødt til at prøve at lave den sådan. Jeg har så glemt at komme en smule karry i min – suk! Det er tilføjet i opskriften, men kartoffelsalaten smager nu også skønt uden 🙂
Og til kartoffelsalat hører der frikadeller til i vores familie 🙂
Ingredienser – 4 personer
1 kg. kogte små faste kartofler – gerne aspargeskartofler
½ l. creme fraiche 18%
2-3 spsk. god mayo
purløg
2½ spsk. bearnaiseessens
salt og friskkværnet peber
smages til med lidt flydende honning og karry
Rør creme fraiche, mayo og bearnaiseessens sammen i en skål.
Kom fintklippet purløg i. Smag dressingen til med salt, peber, lidt flydende honning og evt. lidt karry.
Skær kartofler i mundrette stykker, og vend dem forsigtigt i dressingen.
Lad gerne kartoffelsalaten stå og trække nogle timer på køl inden servering.
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.