Jeg er stor fan af selleri – både rå og tilberedt 🙂
Her er det rå selleri, der er revet groft, sammen med æbler i små tern. Det hele er vendt sammen i en lidt syrlig dressing.
Brug det som tilbehør til stegt kød, til madpakken eller som et lækkert mellemmåltid 🙂
Her som tilbehør til farsbrød med selleri og hasselnødder 🙂
Ingredienser 3-4 personer
400 g. selleri (renset vægt)
250 g. æble (renset vægt)
dressing
1½ dl. creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
2 spsk. citronsaft
1 spsk. sennep
2 tsk. honning
salt og friskkværnet peber
Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
Sellerien skrælles og rives groft. Kommes ned i skålen til dressingen.
Æblerne skrælles og befries for kerner.
Æblerne kommes ned til resten.
Vend det hele godt rundt.
Tove skriver
Kan supplere med at det er super med lidt revet lime skal i..uhm
Spisestuen skriver
Det lyder bestemt også lækkert 🙂
Allan skriver
Farsbrødet kan med fordel pensles med sesamfrø det sidste kvarter, ligesom revet gulerod kan bruges i salaten. Velbekomme