Det var ikke meningen, at den her sandwich skulle ende i et blogindlæg, men det var vores aftensmad i går, og de smagte altså vildt godt, så den idé skulle jeg lige have gemt.
Jeg havde rester i køleskabet af farsbrød med æble. Hvis du ikke har det – eller ikke lige har lyst til at bikse det sammen – er frikadeller eller forloren hare en fortrinlig erstatning 🙂
Jeg har brugt mine sandwichboller med rugmel og græskarkerner – nybagte og lækre 🙂
Så her kommer en helt enkel og super lækker sandwich 🙂
Ingrediensliste får du ikke, men step by step som inspiration 🙂
Først skærer du sandwichbollerne over 🙂
Så lægger du rå spidskålsblade på den underste del af bollen, og skiver af farsbrødet – eller frikadellerne – ovenpå.
Dernæst skiver af en moden cheddar – eller anden ost, du godt kan lide.
Og så en gavmild klat grov sennep. Jeg er blevet noget så forelsket i den grove sennep fra Løgismose, men en helt almindelig sennep kan også bruges.
Sådan! 🙂
Webmaster godkender kommentarer til indlæggene, men de besvares ikke.